Új blog: loot.blog.hu

Posted on Updated on


Nyitottam egy új blogot, a címe Loot.

Arra gondoltam, mivel úgyis magam is fejlesztek játékokat, valamint flash játék üzemeltető is vagyok (dobdob.metacortex.hu), valamint napi rendszerességgel olvasom az indie játékokról szóló híreket, akár indíthatnék is egy blogot, ahol írok az említésre méltó régi és új játékokról.

Az új oldalon már írtam is pár frissen megjelent flash, iphone és asztali számítógépre letölthető játékokról, de tervezem, hogy androidra illetve mobiltelefonokra letölthető java játékoknak is szentelnék pár posztot. (Tudom, hogy az android-os játékok is java-sok, de mindenki érti mire gondolok, nem?)

Heti pár alkalommal írok a blogba hosszabb cikkeket, vagy heti ötször rövid ismertetőket. Célom továbbá, hogy a régebbi, talán kevesek által ismert játékokat is ismertessem. Na nem 8-bites játékokra gondolok, hanem olyan, maximum 2-3 éves, online vagy letölthető játékokra, mint a  MECI, Gamma Bros, Dino Run és The Space Game.

Ezt az alkalmat persze nem hagyom ki, és,  kihasználva a 15 perc hírnevet, a saját játékaimról is írok, ahogy azt már a CubeHunt esetén megtettem.

Ez a harmadik hét mióta elkezdtem az új blogot, még tart a lelkesedést, meglátjuk meddig. Ha olvasol nálam egy cikket ami tetszett, vagy ajánlottam egy játékot amire rákattantál, írj egy kommentet a blogomba! Vagy legalább nyomj egy Like-ot! Köszönöm.

One thought on “Új blog: loot.blog.hu

    pohar said:
    November 8, 2010 at 8:45 pm

    Sok kitartást! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s